Як щодо подорожі Україною довжиною більше мільйона років? Подорожі з мільярдом нових імен, подій, визначень, карт, пам'яток і портретів? 
Тоді поїхали!!!










Шановні учні! Для вас створено блог з матеріалами та ресурсами, для грунтовної підготовки до ЗНО з історії України, де ви можете ознайомитись з програмою ЗНО, підвищити свої знання за допомогою традиційних та аудіо і відеопосібнгиків з історії України, На сайті є світлини історичних персоналіїв, пам'яток минулого, таблиця подій та дат, які необхідно розпізнавати відповідно до програми ЗНО. Також є посилання на ресурси, де можна пройти онлайн тренінги та тести з історії України.












6 коментарів:

  1. Шановні одинадцятикласники! Для вас створено блог з матеріалами та ресурсами, для грунтовної підготовки до ЗНО з історії України, де ви можете ознайомитись з програмою ЗНО, підвищити свої знання за допомогою традиційних та аудіо і відеопосібнгиків з історії України, На сайті є світлини історичних персоналіїв, пам'яток минулого, таблиця подій та дат, які необхідно розпізнавати відповідно до програми ЗНО. також є посилання на ресурси, де можна пройти онлайн тренінги та тести з історії України.
    Просто натисніть кнопку Більше

    ВідповістиВидалити
  2. Доброго дня! Шановні одинадцятикласники, ви можете стати постійними читачами мого блогу, підписашись на нього. Адреса блогу є також в моєму профілі інстаграм https://www.instagram.com/vitalysharandak/?hl=ru
    та фейсбуці https://www.facebook.com/vitaly.sharandak?ref=bookmarks

    ВідповістиВидалити
  3. Віталію Васиьовичу , а в цю середу буде консультація?

    ВідповістиВидалити
  4. Доброго дня! Ні не буде, тому що я їду в відрядження. Консультацію проведемо в п`ятницю.

    ВідповістиВидалити
  5. Хто хворіє вдома, не втрачайте час і по можливості готуйтесь до ЗНО з історії України. На блозі є всі необхідні ресурси для цього.

    ВідповістиВидалити
  6. titanium cross necklace - Tioga Cross Necklace
    The TITanium cross necklace ford escape titanium is a titanium vs stainless steel apple watch necklace gold titanium by the titanium ore Tenderloin and includes the titanium rod in leg following elements:.

    ВідповістиВидалити